UW EIGEN KANTOOR
IN DUITSLAND

Het Euregio Business-Point in Emsbüren biedt u d e eenvoudige en goedkope mogelijkheid voor een moderne ondernemingsvestiging in Duitsland. Zodat u d ichter bij uw klanten en zakenpartners bent.

Emsbüren ligt in de zuidelijke regio Emsland in Niedersachsen en is slechts enkele kilometers van de Duits-Nederlandse grens verwijderd. Het representatieve gebouw is zeer goed bereikbaar en ligt direct in het zicht van de autobaan A 31.

Geheel naar uw behoefte zijn diverse oplossingen denkbaar.

Indien u dit wenst krijgt u een Duits postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Post en telefoon worden door ons aangenomen en aan u doorgestuurd.

U heeft toegang tot onze modern ingerichte spreekkamers, die u voor een door u vastgelegde periode kunt huren. Zo kunt u bijv. voordrachten, seminars en andere meetings op eenvoudige wijze uitvoeren. Indien u dit wenst zorgen wij ook voor de catering.

U kunt compleet ingerichte kantoorruimten huren – voor uren, dagen, maanden of jaren – geheel naar uw behoefte. WLAN en technische uitrusting is vanzelfsprekend. Bovendien bieden wij u een ontvangst-, secretariaats- en vertaalservice aan.


Wij zijn flexibel, zodat u flexibel kunt zijn.

Het maakt niet uit of u een virtueel kantoor nodig heeft of een complete werkplek en voor langere tijd van onze aanvullende service gebruik wilt maken: wij vinden de oplossing, die het beste bij u past.

Er ontstaan voor u alleen kosten, indien u van onze diensten gebruik maakt. Daardoor wordt u fi nancieel ontlast en bespaart u de kosten van een klassiek ingericht kantoor.

Spreek ons aan, ons tweetalig team adviseert u graag.